Школи Кіровограда опалюють попри канікули - ОДА

10.01.2017 11:52

image

Не дивлячись на те, що шкільні канікули на Кіровоградщині подовжили до 16 січня,  приміщення навчальних закладів області продовжують опалювати. Про це під час апаратної наради в ОДА повідомила директор обласного департаменту ЖКГ Ольга Довжук, інформує кореспондент сайту DOZOR.

«Зважаючи на погіршення погодних умов та зниження температури повітря, опалення шкіл області не припиняється», - зазначила Довжук.

Тим часом у обласному лабораторному центрі відзвітували, що у деяких кіровоградських навчальних закладах порушений температурний режим. Так, протягом жовтня-грудня спеціалісти виявили, що у Кіровоградському коледжі статистики лише 14 градусів тепла, а у Кіровоградському кібернетико-технічному коледжі та у Кіровоградському вищому профтехучилищі  №4  по 15 градусів. Також недостатньою була температура у дитячому садку №65 – лише 17 градусів.

Нагадаємо, температура повітря в дошкільних навчальних закладах повинна становити від + 19ºС до +23ºС. Температура повітря в загальноосвітніх навчальних закладах має бути не менше, ніж +19ºС.

Як повідомляв сайт DOZOR, школярі обласного центру, а також Олександрії, Світловодську, Бобринецького, Компаніївського, Новоархангельського, Новомиргородського, Устинівського, Вільшанського районів повернуться до навчання після подовжених канікул наступного понеділка, 16 січня.

Фото zik.ua

Переглядiв: 1101