Школярі з Кіровоградщини стали призерами всеукраїнського гуманітарного конкурсу

23.06.2020 06:42

Троє школярів з Кіровоградщини стали призерами фіналу Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії». Про це повідомляє прес-служба управління освіти і науки ОДА, інформує медіапортал DOZOR.

Так, диплом в номінації «Література та журналістика» за зайняте ІІІ місце отримав вихованець гуртка "Основи журналістики" (Керівник Попович Н.Л.) Новгородківського районного будинку дитячої та юнацької творчості Демочко Єгор. Призове місце він здобув за роботу "Відгук про фільм Джорджа Лукаса "Зоряні війни".

В номінації «Комп’ютерна графіка» нагороджений за зайняте І місце   вихованець гуртка "Цифрова фотографія" (Керівник Іонова Т.П.) комунального закладу "Кіровоградський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді" Вадим Орсагош. Школяр здобув перше місце за роботу "Далекий космос";

За зайняте ІІ місце за роботу «І на Марсі будуть яблуні цвісти» нагородили вихованця гуртка "Фотосалон" (Керівник Медведенко Л.Г.) Новомиргородського районного будинку дитячої та юнацької творчості Ярослава Чміленка.

Переглядiв: 856