Школярки з Кіровоградщини стали призерками конкурсу «Вчимося досліджувати та охороняти природу»

02.03.2021 10:56

Учениці шкільного лісництва «Зелена планета» Уляна Балабушка та Софія Годованюк посіли призові місця на конкурсі «Вчимося досліджувати та охороняти природу», організованому обласним центром еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в управлінні лісового та мисливського господарства області.

Так, Уляна Балабушка з дослідницькою роботою «Вивчення лишайників як індикаторів стану навколишнього середовища на території ДП «Компаніївський лісгосп» виборола перше місце в номінації «Лісогосподарське дослідництво», а Софія Годованюк – з роботою «Рекреаційно-туристські ресурси Компаніївщини» - посіла третє місце в номінації «Екологія та проблеми довкілля».

Дослідницька робота є одним з основних напрямків діяльності учнівського лісництва «Зелена планета», що діє при комунальному закладі «Компаніївське НВО». Завдяки цій роботі юні лісівники розширюють свій екологічний світогляд, оволодівають методами дослідження природи, набувають досвіду у справі її охорони.

image
image
Переглядiв: 465