Школяру, який після ДТП знаходиться у комі, потрібна допомога

04.02.2019 15:20

17-річний Віктор Змеул, якого збив автомобіль у місті Новоукраїнка, потребує допомоги на лікування. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомив батько потерпілого Василь Змеул.

Так, зараз хлопець знаходиться у тяжкому стані в лікарні. Щодня на його лікування витрачається від трьох до шести тисяч гривень. Через брак коштів  родина юнака звертається до небайдужих за фінансовою допомогою.

«Мій син отримав в результаті ДТП тяжкі травми. Особливо постраждала потилична частина голови та центри, які відповідають за дихання, серцебиття, зір та рух.  Також у нього дуже сильний струс мозку, на тілі садини та синці. Він не дихає самостійно, а робить це через спеціальний апарат. Його оглядали лікарі з обласної лікарні та дитячої обласної і пояснили, що травми тяжкі, але надія на те, що він одужає, є», - розповів батько потерпілого.

Бажаючі допомогти можуть переказати кошти на карту ПриватБанку: 5168 7573 8609 8018 – Василь Змеул, батько потерпілого.  

Нагадаємо, 27 січня о 03:00 у місті Новоукраїнка сталася ДТП, в якій постраждав 17-річний хлопець. Невстановлений автомобіль допустив наїзд на пішохода 2001 року народження. Правоохоронці досі встановлюють особу, який вчинив наїзд на пішохода.

image
Переглядiв: 3827