Сім кіровоградських депутатів давали свідчення на суді по справі Бойка

24.01.2017 13:08

image

На черговому засіданні в Ленінському районному суді м.Кіровограда по справі звільнення екс-секретаря міськради Сергій Бойка заслуховували свідчення семи депутатів міськради сьогодні, 24 січня. Про це повідомляє DOZOR.

Зокрема, свідчили про події сесії, на якій звільнили з посади Бойка, та висловлювали своє бачення з цього приводу депутати міськради Олег Краснокутський, Вадим Дрига, Олександр Шамардін, Володимир Зайченко, Сергій Горбовський, Микола Гамальчук та Анатолій Ларін. 

Основні питання, які ставилися депутатам - чи законно, на їхню думку, відбувалася процедура, чи отримували вони проект рішень по даному зверненню, чи було воно належним чином оформлене, чи були в них особисті зауваження по роботі тощо.

Наступне засідання суду по справі екс-секретаря міськради Бойка відбудеться 2 лютого о 12:00 у Ленінському районному суді м. Кіровограда. На ньому суд має повернутися до трансляції відеодоказів. Також сторона позивача затребувала від міської ради належним чином оформлені рішення скандальної сесії.

Нагадаємо, на черговому засіданні в Ленінському районному суді м.Кіровограда по справі звільнення екс-секретаря міськради Сергій Бойка ознайомлювались з відеодоказами.

Як повідомляв сайт DOZOR, фракція "Наш край" на сесії міськради 23 вересня висунула пропозицію відсторонити від посади секретаря міської ради Сергія Бойко.

Переглядiв: 1245