«Сім років разом»: У Кропивницькому танцівники "Карамелі" підкорили сцену філармонії і серця глядачів (ФОТОРЕПОРТАЖ)

29.06.2023 13:10

У Кіровоградській обласній філармонії відбувся святковий концерт танцювального колективу «Карамель» з нагоди його 7-річчя вчора, 28 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Художній керівник колективу Ольга Єрофєєва цього дня відзначала і свій день народження теж. Вона констатує: готувалися до річниці з дня заснування колективу давно. 5-річчя відзначити не вдалося через карантин, а минулого року плани не реалізувалися через повномасштабне вторгення росії в Україну.

«Ми готувалися до цього концерту заздалегідь, будували план заходу. Нам 7 років, два роки тому був карантин, тоді ми планували концерт до 5-річчя. У 2022 році ми хотіли відзначити день народження колективу, але почалася війна. Цього року наша країна теж у стані війни, але у нас з’явилася можливість провести цей концерт у філармонії і ми, звісно, зробили ребрендинг звичайного концерту на захід до 7-річчя заходу. Учасники колективу готувалися, тренувалися і робили це дуже сумлінно», - каже Ольга Єрофеєва.

На питання, в чому секрет успіху колективу, Ольга Єрофеєва відповідає коротко: головний секрет – в любові і сумлінному ставленні до своєї роботи.

«Я вважаю, що секрет в любові до своєї роботи. Для мене це як стиль життя, покликання. У кожного свій хист і свої вміння. Думаю, що моє покликання у тому, щоб працювати з дітьми, і я думаю, що це в мене виходить. Також співпало те, що улюблена робота і є моїм захопленням. Коли я знаходжуся на роботі, то відпочиваю душею та тілом. Але, безумовно, для дітей – це теж велика робота. І я знаю, що вони теж люблять те, що роблять і чим займаються», - зазначила художній керівник закладу.

Під час концерту глядачі побачили 26 номерів від учасників танцювального колективу «Карамель». Кожна постановка супроводжувалася бурхливими оплесками.

Переглядiв: 2627