Скільки коштують трикімнатні квартири у Кропивницькому

20.04.2020 13:00

В обласному центрі середня вартість трикімнатної квартири складає 32 500 доларів. Про це медіапорталу DOZOR повідомили місцеві ріелтори.

«Ціна залежить від якості ремонту, квадратури та місця розташування. Зазвичай на окраїнах міста можна знайти трикімнатну квартиру на 5 тисяч доларів дешевше. Тож не кутова квартира без ремонту у віддалених мікрорайонах від центру коштуватиме близько 23 тисяч доларів. Якщо ж роздивлятися квартиру з тими ж критеріями, але у мікрорайонах, які користуються попитом, то вартість сягатиме до 30 тисяч. У той же час, якщо обрати квартиру з гарним ремонтом, то коштуватиме від 42 до 45 тисяч доларів», - розповіла ріелтор Анастасія Агеєнко.

За словами ріелтора Артура Ніколаєнко, є можливість знайти квартиру за мінімальну ціну, наприклад 20 тисяч доларів, але вона буде знаходитися у 5-поверхівці та потребуватиме повного ремонту.

«Якщо є бажання купити квартиру у 9-поверховому будинку, то ціна залежить від поверху. Більшим попитом користуються квартири на 2-5 поверхах. У цьому разі, враховуючи гарний ремонт, ціна сягатиме 36 тисяч доларів. У той же час у цій багатоповерхівці на останніх поверхах можна купити квартиру і за 21 тисячу», - стверджує ріелтор. 
Переглядiв: 3698