В обласному центрі у кнайпі «Бамбетель» відбудеться третя смачна вечеря за мотивами книги «Смачна Кропивниччина» 10 травня. Про це повідомляється на сторінці «Смачної Кропивниччини» у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.
«Поговоримо про назви страв, які ми записали в різних куточках Кропивниччини під час експедицій з Баба Єлька. Хтось може не уявляти свята без картоплі-пуканки, а для когось бабусине студене молоко - це спогади з дитинства. Комусь найсмачнішими солодощами можуть здаватися пірдоньки, а комусь - цукерки-черешеньки. Звідки походять ці назви? Чому млинці називають рабчиками чи гокачами? А молоко - студеним чи холодяним? Як завжди, зустрінемося в Бамбетель о 18.00 До речі! Під час смачної вечері можна буде придбати домашню локшину, виготовлену військовослужбовцем 3-го полку спеціального призначення імені Святослава Хороброго Олександром за рецептом своєї баби Рози. Частина коштів буде спрямована на підтримку ЗСУ», - йдеться у повідомленні.