Смачно, ексклюзивно, класично: у Кропивницькому запрацювала преміум-доставка суші (ФОТО)

25.05.2023 13:09

В обласному центрі на вулиці Генерала Жадова, 23/1 відбулося відкриття закладу преміум-доставки суші «Sushi.me» вчора, 24 травня.  Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Відкриття закладу розпочалося з благодійних розіграшів та збору коштів на потреби ЗСУ. Для дітей працювали ростові зайці-аніматори, які розважали малечу.

«Нелегко створювати бізнес під час війни. Ми мали сумніви навіть лише щодо самого відкриття та організації якоїсь програми. Але вирішили, що створимо цей захід максимально благодійним – з розіграшами та благодійними внесками для ЗСУ.  Взагалі ми вирішили створити такий заклад, адже у нас в родині всі полюбляють японську кухню. Скуштували суші у багатьох місцях та містах України, але вирішили покреативити і додати не лише якісну складову, але і новизну цій страві», - каже засновниця закладу Анна Рокожиця.

Серед переваг «Sushi.me» - традиційно якість продуктів для приготування, відсутність заморожених інгрідієнтів та велика кількість начинки.

«У нашому меню понад 40% суші – авторські. Але класика також присутня. Ви можете спробувати «Каліфорнію», «Філадельфію» та інші класичні роли. А серед авторських смаколиків – уромакі та футомакі – це, можна сказати, ексклюзив. Наш асортимент складається з трьохсот позицій, тож кожен знайде, що спробувати для себе, рідних та друзів», - розповідає кропивничанка.

Досить короткий термін заклад працював в тестовому режимі – приймав замовлення онлайн. За цей час команда «Sushi.me» встигла зробити висновки щодо роботи закладу та максимально реагувала на пропозиції клієнтів.

«Ми проаналізували зворотній зв’язок від наших клієнтів і маємо 99, 9 % позитивних відгуків.Єдине, на що нарікали клієнти – це великі порції.  Але знову ж таки, ми готові відповідати за якість страв і за вагу ролів та сетів, тож вказана вага страви точно не буде меншою за вказану в меню», - каже Анна.

Доставка замовлень у будь-яку частину міста до 30 хвилин. Для клієнтів працює команда з трьох кухарів-сушистів. Ознайомитися з меню, режимом роботи преміум-доставки «Sushi.me» можна у Інстаграм - https://instagram.com/sushi.me.kr?igshid=MzRlODBiNWFlZA==   та на сайті закладу. 

Переглядiв: 1619