Смертельна ДТП на Кіровоградщині: судитимуть солдата, який був за кермом військової автівки

01.06.2021 08:21
image

Водія військової вантажівки, якого підозрюють в смертельній ДТП, судитимуть. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у Кропивницькій спеціалізованій прокуратурі.

Так, пригода сталася торік в листопаді.   Солдат військової служби за контрактом, керуючи військовою транспортною машиною – автомобілем МАЗ 6317, не обрав безпечного інтервалу й допустив зіткнення з асфальтоукладачем та наїзд на трьох громадян, які здійснювали ремонтні роботи з укладення асфальтного покриття проїзної частини дороги.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди один із робітників отримав тілесні ушкодження середнього ступеню тяжкості, інші двоє – загинули на місці події.

Досудове розслідування кримінального провадження здійснювали слідчі Третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Кропивницькому) Територіального управління ДБР, розташованого у місті Миколаєві.

Нагадаємо, пригода трапилася вчора, 26 листопада. У результаті двоє людей загинули на місці, ще одна особа знаходиться в лікарні. Нині обставини пригоди з'ясовують слідчі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Переглядiв: 15432