Смертельна ДТП на Кіровоградщині: суд обрав підозрюваному запобіжний захід

26.06.2023 16:32

У Ленінському районному суді обрали запобіжний захід підозрюваному у смертельній ДТП, в результаті якої загинув пасажир сьогодні, 26 червня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прес-службі суду.

Так, 24 червня близько 19 години 20 хвилин, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння керував легковим автомобілем, який належить йому на праві приватної власності  та рухався по автомобільній дорозі сполученням «Федірки-Глинськ» на території Олександрійського району Кіровоградської області зі сторони села Федірки в напрямку села Глинськ Олександрійського району Кіровоградської області. 

Під час руху на вказаному автомобілі підозрюваний не впорався з керуванням транспортного засобу та на відстані 1758 метрів за дорожнім знаком 5.45 ПДР України населений пункт «с.Федірки» Олександрійського району Кіровоградської області допустив виїзд керованого автомобіля за межі проїзної частини на праве узбіччя, щодо напрямку його руху, з наступним наїздом на два дерева.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди пасажир, який знаходився в цьому ж автомобілі від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди.

Дослідивши всі матеріали, додані органом поліції, суд застосував щодо підозрюваного І. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Переглядiв: 1878