Смертельну ДТП на Кіровоградщині розслідуватиме військова прокуратура

27.11.2020 13:07
image

Військова прокуратура відкрила кримінальне провадження щодо ДТП за участі військової вантажівки та спецтехніки автодорожньої служби. Таку інформацію повідомили у спеціалізованій прокуратурі у військовій та оборонній сфері Південного регіону, інформує медіапортал DOZOR.

Відомо, що розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). 

«Попередньо встановлено, що водій МАЗ 6317, військовослужбовець однієї з військових частин ЗС України. Водій, не обравши безпечного інтервалу, допустив зіткнення з асфальтоукладачем Vogele. Також наїхав на трьох громадян, які здійснювали ремонтні роботи з укладення асфальтного покриття проїзної частини дороги. У результаті ДТП двоє потерпілих загинули, одного з тілесними ушкодженнями направили до Маловисківської центральної районної лікарні», - йдеться на сайті.

Наразі військовослужбовця-водія заарештовано, з’ясовуються усі обставини пригоди, вирішується питання про призначення необхідних експертиз.

Нині військовослужбовцю вже оголосили про підозру. У теперішній час готується клопотання до суду про обрання чоловіку запобіжного заходу.

Нагадаємо, пригода трапилася вчора, 26 листопада. У результаті двоє людей загинули на місці, ще одна особа знаходиться в реанімації. Нині обставини пригоди з'ясовують слідчі. Крім цього, правоохоронці розповіли подробиці ДТП з двома загиблими на Кіровоградщині.

Переглядiв: 11419