Смірнов не дав свідчення по справі Табалова, бо суд не повірив, що він той самий Смірнов

15.02.2017 13:04

imageДепутат Кіровоградської міської ради Володимир Смірнов ледь не запізнився на свідчення на судовому засіданні по справі Табалова, проте  так і не став свідком. Про це повідомляє кореспондент сайту DOZOR із засідання  у Ленінському районному суді.

Замість паспорта громадянина України, який, зокрема, посвідчує особу в суді, депутат надав водійське посвідчення. Але дані протоколу суду -  рік народження, адреса проживання - не співпали з тими, які надав Смірнов, тож суд вирішив, що це інший Смірнов.

«Не з’явився свідок Смірнов Володимир Олександрович»,  - поставив крапку суддя.

Як повідомляв DOZOR, у Ленінському районному суді Кіровограда  триває п’яте судове засідання по справі адміністративного правопорушення секретаря Кіровоградської міськради, пов’язане з корупційними діями, сьогодні, 15 лютого.

Нагадаємо, секретаря Кіровоградської міської ради Андрія Табалова  звинувачують у адміністративних правопорушеннях, пов’язаних із корупцією. Зокрема,  у прийнятті участі у процедурі таємного голосування по своїй кандидатурі на посаду секретаря міськради 23 вересня минулого року.

Переглядiв: 1676