Сніг у Кіровограді складатимуть здебільшого на берегах Інгулу

18.01.2018 14:47
image

В обласному центрі міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій затвердила місця складування чистого снігу, що вивозитися з міста сьогодні, 18 січня. Про це сайту DOZOR повідомили у міськраді. 

Як повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Сергій Коваленко, у місті визначено шість майданчиків для накопичення прибраного снігу, зокрема, на правому березі річки Інгул між вул. Каховською та Глиняною (Андріївською), правому березі річки Інгул на вулиці Київській (міський дитячий пляж), лівому березі річки Інгул на вулиці Київській (парк Космонавтів), у Парку Перемоги на вул. Садовій (район телецентру), мікрорайоні Новомиколаївка, на території незакінченого будівництва злітної смуги та у мікрорайоні Завадівка на недобудованому полігоні сміттєвих відходів.

Відповідно до рішення комісії, координацію роботи по накопиченню чистого снігу на визначених майданчиках вирішено покласти на профільне комунальне підприємство "Універсал 2005".

Переглядiв: 1579