Сьогодні вирішиться, чи поновлять на посаді екс-директора школи №18  

23.01.2017 13:22

image

У Ленінському районному суді Кіровограда суддя Лілія Іванова заслухала судові дебати сторін за позовом колишнього директора Кіровоградської школи №18 Валентини Приліпко до міського управління освіти і науки з приводу поновлення її на посаді сьогодні, 23 січня. Про це повідомляє DOZOR.

У судових дебатах позивач Валентина Приліпко попросила задовольнити її позовні вимоги у повному обсязі. Адвокат екс-директорки зазначила, що жоден із наведених у суді доводів не можуть бути причиною її звільнення.

- Аморального проступку в її діях не було. Безпідставно звільнили і порушили честь моєї довірительниці. Наполягаю на задоволенні позовних вимог, - додала адвокат.

Відповідно до позову, Приліпко вимагає поновити її на посаді, а також виплатити їй середньомісячну зарплату за час вимушеного прогулу в сумі більше 45 тисяч гривень. Звільнення, за словами адвоката, призвело до моральних страждань її підзахисної. Тому позивач вимагає ще відшкодувати їй моральну шкоду в сумі 90 тисяч гривень.

У свою чергу представник міської ради - третьої сторони - Артем Шершнюк підкреслив, що міськрада повністю заперечує проти задоволення позовних вимог, оскільки вважає їх безпідставними. Таку ж позицію висловила і представник відповідача.

Наразі суд пішов до нарадчої кімнати для прийняття рішення.

Нагадаємо, на попередньому засіданні суд дослідив матеріали, зібрані по справі. Як повідомляв DOZOR, директор кіровоградської школи п'ятий місяць намагається поновитися на посаді.

Переглядiв: 1493