Соціальний проект від фонду Стрижакова: тепер пенсіонери відвідують і театр

17.01.2017 14:10
imageСоціальний проект «Мистецтво поряд», який започаткував 3 місяці тому Культурно-мистецький фонд «Перспектива», вийшов на новий рівень. Відтепер пенсіонери обласного центру безкоштовно відвідують не тільки концерти у філармонії, а й вистави у театрі імені Кропивницького. Про це повідомляє сайт DOZOR.
 
- Враховуючи інтерес і попит до нашого соціального проекту, ми розширили рамки акції. Цього разу учасники могли обирати, який культурний захід відвідають, як серед концертів у філармонії, так і серед вистав у театрі. Усього у січневій акції беруть участь більше трьохсот пенсіонерів Кіровограда. Частина уже відвідала мюзикл «Сорочинський ярмарок», «Різдвяні ранки» від відомого в усій Україні Волинського хору, театралізоване дійство «Різдвяні передзвони», а незабаром учасники акції подивляться і комедійну виставу «За двома зайцями», - розповіла у коментарі директор Культурно-мистецького фонду «Перспектива» Олександра Ткаченко.
 
- Ми долучилися до соціального проекту Фонду, оскільки це дуже слушна і правильна справа, особливо у такий складний час для держави і для народу. Пенсіонери – це така незахищена верства населення, яка потребує підтримки. Такого ще не було, люди задоволені виставами, відчувають турботу, - прокоментував ініціативу директор Кіровоградського обласного музично-драматичного театру імені Кропивницького, заслужений діяч мистецтв України Володимир Єфімов.
 
Як повідомляють у Фонді, такі акції проходять щомісяця. Бажаючі безкоштовно взяти участь у наступних культурних заходах міста уже сьогодні можуть звертатися до Культурно-мистецького фонду «Перспектива» за адресою: вул. Дворцова,27/25 та за телефоном: (099) 77-360-77.
Переглядiв: 1549