Souspizza: новий формат піци та доставки у Кропивницькому

28.07.2020 12:31
image

У Кропивницькому починає працювати інноваційна доставка піци — Souspizza з 28 липня. Відтак протягом наступних двох тижнів жителі та гості міста можуть скористатися вигідними акційними пропозиціями та отримати приємні бонуси за участь у вікторинах та конкурсах. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у адміністрації закладу.

Із особливостей Souspizza — можливість додавати та видаляти будь-які інгредієнти з піци та широкий асортимент. Є як найпопулярніші позиції — Ранч-піца, Маргарита, так і ексклюзивні: з морепродуктами, філадельфія з лососем, піца-пиріг, трюфельна з персиком.

image
image
image
А найкрутіша фішка закладу - це кухня онлайн. Як тільки ви зробили замовлення на сайті, вам покажуть пряму трансляцію з кухні, тож ви можете стежити за тим, як готують ваше замовлення.

Наразі Souspizza проводить на своїх сторінках у Фейсбуці та в Інстаграмі вікторину з простими питаннями, правильно відповівши на які ви отримаєте знижку 50% на одне із замовлень без обмежень по сумі. До речі, підказки на всі питання є на сайті та в соцмережах.

«Ми віримо, що доставка — це майбутнє. І знаємо, що майбутнє вже настало. Адже головне — це компанія, яка зібралася навколо столу. Наша місія — привезти вам справжню американську піцу за 30 хвилин: додому, в офіс, на прогулянці в парку та будь-де в межах зони доставки. Наші цінності — право вибору та свобода дій. Ми проти рамок та обмежень, ми — за зручність та комфорт. Клієнт — наш Бос!» - поділилися головними принципами роботи у закладі.
image
image
image
Переглядiв: 5642