Спортсменка Кристина Коротка стала чемпіонкою Європи (ФОТО)

13.05.2017 10:06
image

Фітнес-бікіністка Кристина Коротка, яка представляла наше місто та Україну на Чемпіонаті Європи з бодібілдингу – 2017, завоювала золоту медаль у категорії «фітнес-бікіні» (зріст до 164см). Про це повідомляє DOZOR.

Турнір проходив протягом минулого тижня у іспанському місті Санта-Сусанна, в ньому взяло участь понад 1300 спортсменів з усієї Європи.

«Не дивлячись на те, що на свій виступ довелося чекати 5 днів, тривала жорстка дієта і не було можливості повноцінно тренуватися, все складалося якнайкраще.  Мені дістався класний номер для виступу – 1199, я його сприйняла як хороший знак. В цілому в цей день  все добре складалося, я, як ніколи, була дуже задоволена і своєю формою, і макіяжем, і гримом, тому  з хорошим настроєм виходила на сцену. Але, звісно, все одно хвилювалася, чи потраплю у фінал. На фінальному дефіле мені стало зле, мабуть, тиск. Тому, коли нас вивели на нагородження, гадала, що через дефіле залишусь без медалі. Кожен раз, як оголошували прізвище, я думала: "Хоча б не я!" Так нас на сцені лишилося двоє: я і росіянка. Подумки промовляю: "Хоча б на цей раз звучав гімн України!" І тут оголошуюсь, що друге місце посіла росіянка, а значить, я – чемпіонка! Радості моїй не було меж! Відчуття не передати словами! Я була безмежно щаслива! Наша федерація зустріла мене з криками радості і поздоровленнями! Я довго не могла повірити в те, що це відбувається зі мною!» - ділиться своїми враженнями Кристина Коротка.

Як нещодавно писав DOZOR, Кристина Коротка, яка торік переїхала до нашого міста зі сходу країни, у квітні, представляючи Кіровоград на Кубку України з бодібілдингу та фітнесу, стала «срібною» призеркою чемпіонату в категорії «фітнес-бікіні».  Про спортсменку можна прочитати у матеріалі «Фітнес-бікіністка Кристина Коротка: «Спочатку підкорю світ, а потім відкрию кондитерську»».

image
image

Фото надані Кристиною Короткою

Переглядiв: 3304