Справа вбивства 16-річної Діани Хріненко: у суді вивчали відеоматеріали з місця, де знайшли останки дівчини (ВІДЕО)

30.10.2023 15:08

У Кіровському районному суді вчергове відбулося засідання у справі вбивства 16-річної жительки села Суботці Діани Хріненко, яка зникла 24 серпня 2018 року. Останки  дівчини знайшли наприкінці березня 2019 року. У серпні того ж року затримали підозрюваного – жителя Кропивницького району Миколу Середніцького. Під час розгляду справи вивчали відеодокази – з місця виявлення останків тіла дівчини біля села Новополяна сьогодні, 30 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 

Зокрема, на відео видно, як правоохоронці та експерти вивчають територію ймовірного скоєння злочину. Тут, поблизу поля фахівці відібрали кілька окурків від цигарок, а також інші предмети, які, ймовірно, допоможуть у розслідуванні справи та доведуть винуватість підозрюваного у вбивстві.

На фрагментах відео показані також виявлені останки дівчини – зокрема, зуби та фрагмент кістки.

Також під час засідання підозрюваному продовжили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Водночас підозрюваний у вбивстві та його захисник клопотали змінити запобіжний захід – на більш м’який. Мова йшла про домашній арешт з носінням електронного браслета. Більш детально – у відео.

Переглядiв: 4534