Стадіон «Зірка» у Кропивницькому вперше прийняв всеукраїнський футбольний турнір на кубок голови «Сили і Честі» (ФОТО)

17.05.2021 09:18
image

В обласному центрі на стадіоні «Зірка» вперше відбувся Всеукраїнський футбольний турнір на Кубок голови політичної партії «Сила і Честь» Ігоря Смешка минулими вихідними. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, ініціатива щодо організації та проведення футбольного турніру належить голові обласної організації партії Олександру Скляревському, який є відомив спортивним меценатом. Турнір тривав протягом 15 та 16 травня. За перемогу змагалися 9 команд з низки областей України, зокрема, Сумської, Волинської, Кіровоградської, Полтавської, Одеської, Вінницької та Дніпропетровської областей. Взяла участь у змаганнях і команда секретаріату партії. Вік учасників – 18 та більше років.

«Усім відомо, що перший історичний футбольний турнір відбувся у Кропивницькому, тож символічно, що «Сила і Честь» започаткувала всеукраїнські змагання, які відбулися на стадіоні «Зірка». Я займаюся футболом більше 20 років – був гравцем, тренував аматорські команди, а нині підтримую дитячий футбол у якості мецената. Розвиток спорту та популяризація здорового способу життя – це все прописано у програмі «Сили і Честі». Започаткування такого роду змагань свідчить і про те, що ми приділяємо максимально велику кількість уваги розбудові молодіжного крила партії», - зазначив голова Кіровоградської обласної організації партії «Сила і Честь» Олександр Скляревський.
image
image

Перед змаганнями команди поділили на дві групи, у кожній з команд було мінімум по троє членів партії. По завершенню групового турніру, команди, які завоювали найбільшу кількість очок,змагалися за Кубок голови партії «Сили і Честі». Відтак у фінал вийшли команди з Одеської та Вінницької областей.

У підсумку переможцями першого Всеукраїнського футбольного турніру на Кубок голови «Сили і Честі» стали одесити – вони завоювали перемогу у вінничан з рахунком 3:1.

image
image
image

Крім головного футбольного трофею, на учасників змагань чекали різноманітні призи. Зокрема, приз глядацьких симпатій отримала команда секретаріату партії. Футболіст з Сум Вадим Швець став кращим захисником турніру. Кращим воротарем змагань став полтавчанин Олег Юренко.

Приз за перший гол, забитий на 14-й секунді, отримав представник Сумщини Микола Легкий, а одесита Вадима Циму визнали кращим бомбардиром. Максим Осередчук з Вінниці отримав відзнаку як кращий гравець турніру.

image
image
image
image
image

За словами організаторів заходу, турнір стане традиційним і проводитиметься щорічно. Наступні змагання мають провести у місті цьогорічних переможців – Одесі.

Переглядiв: 1752