Стали відомі деталі різанини у центральному супермаркеті Кіровограда

22.01.2019 06:40
image

Як повідомляв медіапортал DOZOR, у супермаркеті АТБ на вулиці Великій Перспективній невідомий вдарив ножем в шию чоловіка. Підозрюваного у злочині затримали, і зараз Кіровський суд ухвалює призначення експертиз, які допоможуть слідству.

За інформацією ухвали, розміщеної на сайті Єдиного реєстру судових розслідувань, 16 січня слідчий звернувся до слідчого судді з клопотанням, де просить наркологічну експертизу для визначення психічного стану підозрюваного за наявності відомостей, які викликають сумнів щодо його осудності, обмеженої осудності у кримінальному провадженні.

Досудовим розслідуванням встановлено, що близько 18 години підозрюваний знаходився біля входу в приміщення магазину №981 «АТБ-маркет», що розташований по вул. Велика Перспективна, 39/63, де, знаходячись під дією алкогольних напоїв, вчинив сварку з потерпілим, який в цей час стояв біля приміщення та просив милостиню.Підозрюваний взяв ніж у праву руку та наніс удар в область передньої частини шиї. Потерпілий отримав колото-різану рану, яка відноситься до категорії легких тілесних ушкоджень, а зловмисник втік.

Під час затримання підозрюваного правоохоронці виявили, що чоловік знаходився на стаціонарному лікуванні в психіатричній лікарні через розлади психіки та поведінки. Також чоловік мав проблеми з алкозалежністю. Відтак саме через ці дані виникла необхідність провести експертизи щодо визначення психічного стану зловмисника.

До наркологічної експертизи залучать лікарів обласного наркодиспансеру, які мають дати відповіді на питання, чи страждає підозрюваний на алкоголізм та наркоманію та чи має потребу в лікуванні.

 

Переглядiв: 3877