Стали відомі першочергові завдання правоохоронних органів Кіровоградщини у 2023 році

09.03.2023 16:10

Серед першочергових завдань правоохоронних органів у цьому році – забезпечення детальної фіксації та розслідування воєнних злочинів, які вчинає країна-агресор та викриття та розслідування кримінальних правопорушень проти основ національної безпеки нашої країни. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прокуратурі області.

Так, під час координаційної наради керівників правоохоронних органів очільник прокуратури області Ян Стрелюк низку позитивних здобутків на ниві правопорядку, яких було досягнуто спільною та злагодженою роботою у році, що минув.

Основний же меседж свого виступу Ян Стрелюк закцентував саме на першочергових та пріоритетних завданнях діяльності правоохоронних органів регіону цьогоріч.

Окремої, посиленої уваги з боку правоохоронних органів потребує питання додержання законодавства у бюджетній сфері - зокрема щодо привласнення та розтрати коштів, виділених на відновлення зруйнованої або ж пошкодженої інфраструктури, ухилення від сплати податків, сфера кібербезпеки. Також серед пріоритетів залишається забезпечення подальшої конфіскації активів та майна суб’єктів підприємницької діяльності, засновники або бенефіціари яких прямо чи опосередковано є РФ, РБ або їх резиденти.

Переглядiв: 660