Стали відомі подробиці нещасного випадку в центрі Кропивницького

28.01.2020 13:29
image

Робітник, який впав з даху територіального управління державної судової адміністрації України у Кіровоградській області, вирішив демонтувати будівельне обладнання після ремонту. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила начальник відділу організаційного забезпечення діяльності судів управління Маргарита Криворотенко.

«Торік підрядна організація ремонтувала дах, який протікав. Були відповідні акти щодо цього. Були замовлені роботи, обладнання, робітники завершили все в минулому році. Ми з ними закрили договір і на цьому все. Наскільки нам відомо, працівник займався демонтажем обладнання, за допомогою якого робився ремонт. За техніку безпеки відповідає підрядник», - зазначила Криворотенко.

За словами посадовця, підрядною організацією, яка виконувала роботи, є ТОВ «Новий будівельний стандарт», уповноваженою особою якого є Тетяна Соколенко. На сайті системи Youcontrol вказано контактний номер підприємства, однак наразі на дзвінки журналістів відповіді немає. 

Як повідомляв DOZOR, у Кропивницькому з даху територіального управління державної судової адміністрації України у Кіровоградській області впав робочий.

Переглядiв: 5373