Стало відомо, хто претендує на посаду голови Кіровоградської ОДА

05.08.2020 12:24

На посаду керівника Кіровоградської ОДА претендує аграрій Валерій Міщенко. Його кандидатуру було розглянуто під час засідання Кабміну сьогодні, 5 серпня, інформує медіапортал DOZOR.

Відомо, що з 2001 року кандидат займається вирощуванням сільськогосподарських культур у Кіровоградській та Чернігівській області. У цій сфері він уже понад 20 років.

За даними YouControl, Валерій Міщенко є кінцевим бенефіціарним власником ТОВ "АГРОКОМПЛЕКС", ТДВ "УСТИНІВСЬКИЙ РАЙАГРОХІМ", ТОВ"НИВА", ТОВ"БАЛОВНЕ", які  займаються вирощуванням зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур). Також він серед бенефіціарів ОЖК "ЛІСОВИЙ ЗАТИШОК" (Комплексне обслуговування об'єктів), ТОВ "ПФК" (Оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням), ТОВ "МИСЛИВСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ПЛИСЕЦЬКЕ" (Мисливство, відловлювання тварин і надання пов'язаних із ними послуг).

Серед основних проблем області кандидат бачить недопрацювання в освітній сфері. На його думку, треба більше часу виділяти для дітей, а саме поліпшити умови навчання в умовах пандемії. В аграрній сфері, на його думку, потрібно перевірити ефективність використання державних земель.

«В першу чергу потрібно розібратися з фінансовими потоками: куди вони йдуть та як ефективно вони використовувались», - зазначив Валерій Міщенко.
Переглядiв: 4759