Стало відомо, хто став новим очільником департаменту Кіровоградської ОДА

14.05.2020 14:26
image

Очільником департаменту екології, природних ресурсів та паливно-енергетичного комплексу Кіровоградської ОДА стала Яніна Мацків. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Відомо, що Мацків є уродженкою Полтави. Вона отримала найбільшу кількість балів в рамках конкурсу на заняття вакантної посади у Кіровоградській ОДА. За даними декларацій, Яніна Мацків була головним спеціалістом відділу екологічного контролю земельних ресурсів, за поводженням з відходами та небезпечними хімічними речовинами у Полтавській області.

У декларації за 2019 рік Яніна Мацків вказала, що працювала у  Міністерстві енергетики та захисту довкілля України на посаді головного спеціаліста відділу стратегічної екологічної оцінки управління оцінки впливу на довкілля та стратегічної екологічної оцінки.

За даними декларації, новопризначена посадовець володіє квартирою площею 20,4 кв.м у Києві та квартирою площею 60,7 кв.м у Полтаві. Мацків задекларувала заробітну плату у розмірі 128036 гривень, яку заробила у міністерстві енергетики, 67433 гривень – в Державній екологічній інспекції України та 15893 гривень – у Державній екоінспеції Столичного округу.

Нагадаємо, у лютому керівник департаменту екології та природних ресурсів Кіровоградської ОДА Олександр Ковтунов звільнився з посади. 

Переглядiв: 3916