Стало відомо, хто став заступником депутатської комісії з питань охорони здоров’я

21.12.2020 06:47
image

Члени постійної комісії з питань охорони здоров'я та соціальної політики обласної ради визначилися із заступником та секретарем під час засідання. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в обласній раді.

Як відомо, голова постійної комісії - головний лікар обласної лікарні Лариса Андреєва.

На початку засідання обрали заступника голови постійної комісії - Геннадія Сябренка, та секретаря комісії - Ірину Чемерис.

Під час засідання депутати працювали над проектами рішень обласної ради, що пропонуються до розгляду на пленарному засіданні другої сесії обласної ради. Попереднього погодження набули проекти рішень “Про внесення змін до рішення обласної ради від 10 грудня 2019 року № 715 “Про обласний бюджет Кіровоградської області на 2020 рік”, “Про обласний бюджет на 2021 рік”, “Про звіт про результати виконання програми економічного і соціального розвитку Кіровоградської області на 2020 рік”, “Про затвердження Положення про постійні комісії обласної ради” та інші.

Особливу увагу приділено питанню “Про програму економічного і соціального розвитку Кіровоградської області на 2021 рік”. Розглянувши напрями програми, депутати рекомендували доповнити розділ програми “Розвиток людського капіталу, галузь охорони здоров'я” наступними заходами:

- забезпечення доступності медико-санітарної допомоги населенню області;

- забезпечення обладнанням КНП Кіровоградської обласної ради, згідно вимог НСЗУ;

- забезпечити організацію проведення щеплень жителів області від інфекційних захворювань (COVID-19 та інші), а також внести зміни до розділу “Соціальний захист населення та пенсійне забезпечення”, доповнивши його наступними заходами:

- забезпечити розробку обласної програми щодо зміцнення матеріально-технічної бази інтернатних закладів, підпорядкованих департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

На першому засіданні депутати також затвердили план роботи постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики на 2021 рік.

Переглядiв: 1201