Стало відомо, учні яких кропивницьких шкіл не відвідували навчання без поважних причин

31.12.2020 12:00

Семеро учнів кропивницьких закладів освіти не навчалися без поважної причини. Про це у відповіді на запит медіапорталу DOZOR повідомили в управлінні освіти Кропивницької міської ради.

«Станом на 21 грудня не навчаються без поважної причини семеро учнів із таких закладів за загальної середньої освіти: КЗ «Гімназія імені Олени Журливої», КЗ «Навчально-виховне об’єднання №6 «Спеціалізована загальноосвітня школя І-ІІІ ступенів, центр естетичного виховання «Натхнення», КЗ «Навчально-виховне об’єднання природничо- економіко-правовий ліцей – спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №8 – позашкільний центр Кіровоградської міської ради Кіровоградської області, гімназії імені Олександра Пушкіна, Лелеківської гімназії, КЗ «Навчально-виховне об’єднання – Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №31 з гімназійними класами , центр дитячої та юнацької творчості «Сузір’я»», - повідомили в управлінні.

За інформацією, серед учнів, які не навчаються, троє – з четвертих клісів, 1 – з п’ятого, 1 учениця – у шостому класі, ще одна – у сьомому і одна школярка – з 9-го класу. Вік дітей – від 9 до 15 років. 

Для залучення учнів до навчання про ситуацію поінформували управління з питань захисту прав дітей та міський відділ поліції.

Переглядiв: 785