Стало відомо, які питання розглядатимуть на другій сесії Кіровоградської облради

22.12.2020 09:44
image

Депутати Кіровоградської обласної ради, які зберуться на друге засідання сесії, розглянуть 15 питань порядку денного завтра, 23 грудня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в обласній раді.

Так, серед питань: затвердження регламенту Кіровоградської обласної ради; звіт про результати виконання програми економічного і соціального розвитку Кіровоградської області на 2020 рік; затвердження програми економічного і соціального розвитку області на 2021 рік.

Крім цього будуть розглянуті питання про внесення змін до рішення обласної ради від 10 грудня 2019 року № 715 “Про обласний бюджет Кіровоградської області на 2020 рік” і сам обласний бюджет на 2021 рік.

Також на засіданні депутати затвердять склад тимчасової комісії обласної ради з заслуховуванням керівника Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області щодо обставин вчинення та результати розслідування справи щодо завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян під час першої сесії Кіровоградської обласної ради восьмого скликання.

Розглядатимуться також чотири питання про присвоєння рангів: голові обласної ради Сергію Шульзі та його заступникам Юрію Семенюку, Вадиму Волканову та Дмитру Ліньку.

Крім цього, депутати повинні затвердити положення про постійні комісії обласної ради, утворити президію та затвердити положення про неї.

Також можуть внести змін до рішення обласної ради від 11 грудня 2020 року № 4 “Про структуру та чисельність виконавчого апарату обласної ради”.

Останніми питаннями депутати розглянуть запит депутата обласної ради Валерія Кальченка щодо аварійного стану шляхопроводу через залізничну колію і мосту через річку Тясмин у смт Олександрівка.

У переліку також є розділ "Різне".

Зберуться депутати на засідання о 10:00.

Переглядiв: 414