Стало відомо, які професії є найзатребуванішими на  Кіровоградщині

25.12.2019 11:00

Серед найзатребуваніших професій на Кіровоградщині – робітничі. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в обласному центрі зайнятості.

Зокрема, найбільший попит спостерігається на водіїв, трактористів-машиністів сільськогосподарського виробництва, трактористів, машиністів (кочегарів) котельної, швачки, операторів котельні, слюсарів-ремонтників, електрогазозварників, операторів котельні, операторів заправних станцій, електромонтерів з ремонту та обслуговування електроустаткування, електромонтерів з експлуатації розподільних мереж, слюсарів-сантехніків та монтерів колії.

Також затребувані працівники сфери послуг (продавці, охоронники, кухарі, молодші медичні сестри, помічники вихователя, соціальні робітники).

Залишається високим попит на професіоналів та фахівців з досвідом роботи. Затребуваними є спеціалісти державної служби, бухгалтери, медичні сестри, фахівці, вчителі закладу загальної середньої освіти, вихователі, державні виконавці, інспектори, економісти, електрики дільниці, вихователі дошкільного навчального закладу, агрономи, інженери та фармацевти.

Серед найпростіших професій найбільш затребувані підсобні робітники, вантажники, прибиральники службових приміщень, сторожа, двірники, укладальники-пакувальники та комірники.

Переглядiв: 502