Стан покинутих новонароджених у Кропивницькому малюків поки не покращився

15.03.2021 10:27

Стан покинутих новонароджених близнят в перинатальному центрі поки не покращився і залишається стабільним. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила очільник обласного перинатального центру Тетяна Мітєва.

Так, дівчатка народилися з вагою 650 та 930 грам. Лікарі перинатального центру докладають усіх зусиль для покращення стану дітей.

«Покращення стану дітей ще немає. Зараз стан дівчаток стабільний.  Діточки народилися з малою вагою і передчасно. Тому зараз мова може йти лише про стабільний стан. Нині не можна сказати про те, скільки малюки пробудуть у нас – є різні перспективи: як вони справлятимуться день за днем ніхто не знає. Це велике питання і ми працюємо над ним», - зазначила Мітєва.

За словами очільника обласного перинатального центру,  до допомоги новонародженим дівчаткам долучилося багато небайдужих.

«Багато хто запропонував допомогу, дякуючи усім, ми маємо необхідні речі, щоб доглядати за дітьми. Голова Кіровоградської ОДА також опікується цим питанням, оскільки діти не мають матері. Сподіваємося, що цього буде достатньо», - додала Тетяна Мітєва.

Нагадаємо, у Кропивницькому лікарі борються за життя новонароджених дівчаток, від яких відмовилася матір.  

Переглядiв: 5418