Стартував конкурс на заміщення посади ректора медуніверситету, факультети якого є у Кропивницькому

06.10.2020 07:46

Стартував конкурс на заміщення посади ректора Донецького національного медичного університету, факультети якого є в обласному центрі, відсьогодні, 6 жовтня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у виші.

Так, вимоги до претендентів на посаду:

- громадянство;

- вчене звання та науковий ступень;

- стаж науково-педагогічної діяльності не менше як 10 років;

- вільне володіння державною мовою.

Претенденти для участі у конкурсі мають подати такі документи:

- заяву про участь у конкурсі на ім’я засновника, в якій зазначається про застосування або незастосування до претендента обмежень, встановлених ч. 2 ст. 42 Закону України «Про вищу освіту»;

- особовий листок з обліку кадрів з фотографією розміром 3х4 см;

- автобіографію;

- копії документів про вищу освіту, науковий ступінь та вчене звання;

- довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного  огляду, яка видається відповідно до Порядку проведення обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 вересня 2000 р. № 1465 (Офіційний вісник України, 2000 р., № 39, ст. 1656);

- довідку про наявність або відсутність судимості;

- витяг з ЄДР осіб, які вчинили корупційні правопорушення;

- копію паспорта, засвідчену претендентом;

- копію трудової книжки;

- письмову згоду на збір та обробку персональних даних;

- копію посвідчення щодо вільного володіння державною мовою;

- засвідчену копію довідки про результати перевірки, видану органом, в якому така перевірка проводилася, або письмову заяву на ім’я засновника, в якій повідомляється, що до претендента не застосовуються заборони, визначені ч. 3 або 4 ст. 1 Закону України «Про очищення влади», за формою, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р. № 563 «Деякі питання реалізації Закону України «Про очищення влади» (Офіційний вісник України, 2014 р., № 85, ст. 2412), та згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно претендента, відповідно до зазначеного Закону.

Прийом документів претендентів триватиме протягом двох місяців за адресою: 01601, м. Київ, вул. Грушевського, буд. 7, каб. 46. Контактна інформація: (044) 253 82 63, kadru.moz@ukr.net .

Як раніше повідомляв DOZOR, МОЗ достроково розірвало контракт з ректором Донецького медичного національного університету Петром Кондратенком та звільнило очільника вишу.

Переглядiв: 744