Став відомий графік проведення ЗНО на Кіровоградщині

22.05.2020 06:09

Став відомий графік проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання на Кіровоградщині. Про це медіапорталу DOZOR повідомив керівник обласного управління освіти Володимир Таборанський.

У зв'язку зі зміщенням графіку тестування через карантин, цьогоріч тестування триватиме з 25 червня по 17 липня. Перевірити свої знання з математики випускники Кіровоградщини зможуть 25 червня.

За попередніми даними, цей предмет планують здавати 3 800 абітурієнтів області. Наступним проведуть тестування з української мови та літератури, яке відбудеться 30 червня. Оскільки це обов'язковий предмет, на ньому очікується 8 тисяч випускників області.

Третім проведуть іспит з фізики - 2 липня. Іноземні мови тестуватимуть два дні: 6 липня проведуть іспит з іспанської, французької та німецької, а вже 7 липня - з англійської.

Вже 9 липня відбудеться екзамен з історії України, 13 липня - з біології, 15 липня - з географії і останнім буде тестування з хімії - 17 липня.
Додаткова сесія запланована на 23 - 11 серпня.

Варто відзначити, що у зв'язку з пандемією під час тестування учні та інструктори будуть забезпечені захисними масками, а пункти проведення ЗНО – антисептиками.

Альона Копотій 

Переглядiв: 1451