Столичні хореографи провели безкоштовні майстер-класи для дітей у Кіровограді (ФОТО)

29.04.2018 11:46
image

В обласному центрі у залі філармонії відбулися майстер-класи для дітей-учасників фестивалю «Об’єднаймо дітей мистецтвом» від відомих хореографів з Києва.

Так, майстер класи проводили хореограф, танцівник, художній керівник, викладач contemporary dance та modern jazz в Totem Dance Group, засновник ГО «ВА» Платформа сучасного танцю», автор ідеї та хореограф танцювального проекту «10», лауреат міжнародних фестивалів і конкурсів Ярослав Кайнар та хореограф-постановник, педагог сучасного танцю, засновник Totem Dance Group, директор школи сучасного та класичного танцю «Тотем», куратор міжнародних танцювальних проектів, віце-президент ГО «Платформа сучасного танцю України», хореограф-постановник телевізійного шоу «Танцюють всі» Кристина Шишкарьова.

«Для мене, наприклад, такий собі нонсенс, тому що цей фестиваль для учасників є безкоштовним і безкоштовними є і майстер-класи. В основному, усі такі фестивалі проходять на комерційній основі, і якщо ти хочеш потанцювати, то змушений платити, і якщо хочеш потрапити на майстер-клас, то також маєш платити. Не знаю, як у минулі роки, але на цьому фестивалі були сильні колективи, в основному, в народному танці. У категорії, де танцювали діти віком від 10 до 13 років діти найсильніші, найкраще танцюють, цікаво за ними спостерігати», - поділився враженнями член журі та хореограф Ярослав Кайнар.

Наразі на головній площі міста відбувається масштабна програма третього дня фестивалю, організатором якого виконавчий директор Культурно-мистецького фонду Артема Стрижакова «Перспектива» Олександра Ткаченко. В рамках фестивалю відбудеться парад хореографічний колективів та встановлення національного рекорду з наймасовішого виконання польки.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1856