Стрілянина та дві ДТП сталися посеред ночі у Кіровограді

21.03.2018 08:10
image

В обласному центрі патрульні затримали водія автомобіля ВАЗ-2110, який став винуватцем у двох ДТП вночі 21 березня. Про це сайту DOZOR повідомили у патрульній поліції області.

Так, патрульні отримали повідомлення про ймовірно нетверезого водія, який пересувається вулицями обласного центру на автомобілі марки ВАЗ- 2110 білого кольору. Копи помітили автомобіль на вулиці Вокзальній. Закoнну вимoгу інспектoрів зупинити автo вoдій прoігнoрував, натoмість збільшив швидкість та пoчав тікати. На вулиці Валентини Терешкової водій втратив керування та наїхав на електроопору, пошкодивши власну, але знову сів за кермом та почав тікати. 

На законні вимоги зупинитись чоловік знову ніяк не реагував, тому інспектор патрульної поліції попередив про застосування зброї. Потім на патрульний використав вогнепальну зброю, зробивши один постріл вгору з метою виклику допоміжних сил на місце події.

За декілька секунд порушник створив аварійну ситуацію на дорозі вже для іншого автомобіля Skoda Octavia, в результаті чого автівка злетіла з дороги у сніговий замет. На щастя, водій авто Skoda Octavia не постраждав, але водій ВАЗ- 2110 зупинятися не збирався.

Найближчі патрульні екіпажі перекрили втікачеві перехрестя вулиць Валентини Терешкової та Київської. За допомогою гучномовця постійно подавалися команди про зупинку транспортного засобу. Втім порушник, не збавляючи швидкість, проїхав перекриття по узбіччю дороги, ледь не здійснивши наїзд на поліцейського.
Знову розпочалося переслідування. На вулиці Дніпровській патрульні наздогнали та заблокували автомобіль порушника. 

За кермом перебував 35-річний мешканець обласного центру. Як з’ясувалося, чоловік раніше вже притягувався до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом напідпитку.

На порушника охоронці порядку склали 6 адмінматеріалів. Порушника доправили до міського відділку поліції. Автівку евакуювали на арештмайданчик.

image
                          
image
Переглядiв: 1019