Стрижаков про завдання партії місцевого розвитку «Перспектива міста»

26.06.2020 14:59
image

Програма змін у Кропивницькому, а не політичний популізм – це ідеологія першої, зареєстрованої у Кропивницькому політичної партії «Перспектива міста» Про завдання партії в інтерв’ю для  всеукраїнського тижневика «Україна-Центр» заявив громадський лідер Артем Стрижаков.

Стрижаков констатує: протягом 10 років він разом з командою займається громадською діяльністю. Ініціативна група спочатку була невеликою, але з часом розширилася, і в 2015-му переросла в потужний громадський рух - ГО «Перспектива міста».

«Тим часом паралельно працювали такі наші організації, як Муніципальне бюро, Культурно-мистецький фонд «Перспектива», ГО «Перспектива молоді», словом, громадські та волонтерські організації, остання з яких - Антикоронавірусний штаб допомоги літнім людям «Перспектива». Команда велика, ефективна, перевірена роками. Ми порадилися і вирішили, що вона повинна об'єднатися в партію і балотуватися до міської ради. Тому що ті проблеми обласного центру, які могли вирішити власними силами, ми вирішили. А для вирішення більш складних потрібні більш серйозні інструменти, якими забезпечена влада», - пояснив Стрижаков.

За словами Стрижакова, партія «Перспектива міста» виросла органічно – з громадських та волонтерських організацій, які працювали протягом 10 років. Саме цим «Перспектива міста» відрізняється від інших партій, які створюються за день штучно.

«Як інші люди створюють партії за один день - я не знаю. За короткий термін можуть з'явитися тільки штучно створені олігархами «проекти на папері», що працюють потім на інтереси замовника або спонсора. І таких «партій», на жаль, дуже багато. Наша ж «Перспектива міста» є першою партією, зареєстрованою у нас, в Кропивницькому, і не залежить ні від жодного партійного боса в Києві або в будь-якому місті країни. Ніхто не може нам вказувати, що робити, які рішення приймати. У нашому випадку ми будемо звітувати тільки перед людьми, для яких останні десять років працювали кожен день. Ідеологія «Перспективи міста» насправді дуже проста: це не політичний популізм, це програма, як змінити місто», - констатував лідер «Перспективи міста».

З повним інтерв’ю можна ознайомитися на сайті «Украина-Центр»



Переглядiв: 672