Студент кропивницького вишу захистив диплом в окопі під звуки вибухів

22.06.2022 11:51

Студент ЦНТУ Олексій Трубілко, який зараз знаходиться на передовій, захистив дипломний проект, перебуваючи в окопі. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у виші. 

«Заздалегідь перепрошую за якість відео та можливі сторонні звуки», – розпочинає свій відео-захист дипломного проекту студент четвертого курсу Кропивницького інженерного фахового коледжу ЦНТУ Олексій Трубілко. 

Захисти дипломних проектів у Відокремленому структурному підрозділі «Кропивницький інженерний фаховий коледж Центральноукраїнського національного технічного університету» тривають вже майже тиждень. Як розповів заступник директора коледжу з навчальної роботи Віктор Зозуля, в 2022 році чимало випускників скористались правом на дистанційний захист, оскільки вони зараз знаходяться не у Кропивницькому.

Один із випускників, хто цього року захищав свій дипломний проект дистанційно, – студент четвертого курсу спеціальності «Комп’ютерна інженерія» інженерного фахового коледжу Олексій Трубілко. Відео свого захисту він записав в окопах та надіслав до екзаменаційної комісії безпосередньо з передової.

  Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 720