Студенти медвишу одяглися у вишиванки (ФОТО)

16.05.2019 14:36
image

В обласному центрі в приміщенні Донецького національного медичного університету відбувся концерт, приурочений до Дня вишиванки сьогодні, 16 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, студенти та працівники закладу підтримали дрес-код та прийшли до актової зали у вишиванках.

«Взагалі вишиванка – це вже народний тренд, який з давніх-давен супроводжує нашу культуру. Це є атрибутом звичайного образу справжнього українця, на мою думку, одягнення вишиванки означає, що ми хочемо передати українські традиції майбутньому поколінню. Моя перша вишиванка з’явилася, коли мені було років шість. І зараз також у мене є вишита сорочка, яку я одягаю не лише на це свято, а й в повсякденному житті, і бачу, що на мене люди звертають увагу», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR учасник заходу, студент медичного університету Олександр Пальонний.

Захід присвятили творчості Тараса Шевченка.  Перед присутніми з літературно-музичною композицією виступив викладач Микола Барабуля, який читав акомпанемент фортепіано вірші Кобзаря. Захід продовжився брейнг-рингом серед студентських команд, які відповідали на питання щодо життя та творчого шляху Шевченка.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1672