Створення заповідної зони Лісопаркової знову затягується

17.10.2017 07:30
image

Для підготовки технічної документації для встановлення меж заповідної зони Лісопаркової міській владі треба ще кілька місяців. Про це у коментарі сайту DOZOR відповів заступник міського голови Олександр Грабенко.

Як повідомлялося раніше, територію Лісопаркової комунальне підприємство «Благоутрій» отримало на баланс за рішенням сесії, у якому не зазначаються межі заповідника.

«Ми зараз на етапі того, що збираємо стартовий пакет документів, на підставі якого землевпорядна організація могла б взятися за розробку цього проекту. У нас на руках є тільки рішення сесії міськради, яке для землевпорядної організації ні про що не говорить, тому що там не визначені межі і решта чинників, які передбачені законодавством для розробки проекту», – говорить керівник  КП «Благоутрій» Віктор Луценко.
«Ми маємо надію, що найближчим часом, протягом двох  - максимум трьох місяців, ми будемо мати цю технічну документацію і вийдемо на її затвердження», –  зазначив заступник міського голови Олександр Грабенко.

Як раніше повідомляв DOZOR, закріплення меж заповідної зони Лісопаркової означатиме заборону на будівництво у зеленій зоні.

Читайте також:

Кіровоградську Лісопаркову зроблять недоторканим заповідником за кілька місяців?

 

Переглядiв: 2483