Сучасний реанімобіль від благодійників з Бельгії отримала Долинська громада (ФОТО)

05.12.2022 11:21

До Дня волонтера благодійна організація «BEforUkraine» (Бельгія) та Благодійний фонд «Милосердя та Здоров’я»  передали  КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Долинської міської ради»  сучасний реанімобіль  Fiat Talento. Про це повідомляє медіапортал DOZOR з посиланням на офіційну сторінку громади.

Автомобіль, обладнання та ліки використовуватимуть для потреб Пункту невідкладної медичної допомоги, який два роки успішно працює на території громади та вже здійснив майже чотири тисячі виїздів на виклики пацієнтів. Пункт створений за ініціативи та безпосередньої участі Долинського міського голови Євгенія Звіздовського у 2020 році та фінансується виключно за рахунок коштів місцевого бюджету.

Реанімаційний автомобіль пройшов необхідний технічних огляд та має повне медичне оснащення: дефібрилятор портативний, монітор пацієнта,  відсмоктувач, каталка-моноблок, кисневий балон, маски, спецодяг, антисептики, гіпотензивні препарати.

Також заклад отримав і спеціальні бокси для збору та транспортування аналізів крові.

Переданий реанімаційний автомобіль працюватиме для транспортування важкохворих пацієнтів та надання невідкладної допомоги як мешканцям Долинської громади так і вимушеним переселенцям, які знайшли прихисток на Долинщині.

Переглядiв: 557