Суд не пустив додому підозрюваного у рекеті

11.07.2019 09:36
image

Апеляційний суд розглянув скаргу адвокатів чоловіка, який підозрюється у вимаганні від кіровоградця грошей. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у суді.

Так, чоловік працював разом із спільником. Підозрювані також погорожували потерпілому фізичною розправою. Втім адвокати підозрюваного просили скасувати ухвалу районного суду, обрати стосовно підозрюваного запобіжний захід, не пов'язаний з триманням під вартою, посилаючись на необґрунтованість підозри.

Однак через те, що підозрюваний вже притягувався до кримінальної відповідальності, прокурор зазначив, що чоловік може переховуватися від органів досудового розслідування та суду.

Прокурор зазначив, що ухвала слідчого судді є законною і обґрунтованою, та просив суд Відтак суд залишив без задоволення апеляційну скаргу сторони захисту підозрюваного.

Чоловік утримуватиметься під вартою до 22 серпня. У разі внесення визначеного районним судом розміру застави в сумі 105 655 гривень, підозрюваний буде звільнений з-під варти.

Нагадаємо, правоохоронці затримали злочинну групу, яка займалася рекетирством.Під час огляду транспортного засобу учасників злочинної групи вилучили кошти, ножі, пристрій для відстрілу під патрон «Флобера», маску, мобільні телефони та документи.

Переглядiв: 645