Суд не задовольнив апеляційні скарги вбивць жительки села Суботці

21.02.2019 07:39

Апеляційний суд залишив без задоволення апеляційні скарги сторони захисту обвинувачених у вбивстві жінки в селі Суботці, подані на вирок районного суду, яким обох чоловіків засуджено до 15 років позбавлення волі. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в суді.

Так, апеляційну скаргу прокурора суд задовольнив частково в частині зарахування строку попереднього ув’язнення обвинувачених з розрахунку один день попереднього ув’язнення за два дні позбавлення волі у відповідності з так званим «Законом Савченко», а саме з 14 жовтня 2014 року по 20 лютого 2019 року (включно). 

Нагадаємо, двоє чоловіків обвинувачуються у тому, що у жовтні 2014 року вони за попередньою змовою, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння проникли на територію домоволодіння потерпілої,  вимагали від неї гроші. Потерпілу було зґвалтовано та спричинено їй численні тяжкі тілесні ушкодження, внаслідок яких настала смерть потерпілої.

Не зважаючи на часткове визнання обвинуваченими  вини в інкримінованих їм злочинах, вина обвинувачених повністю підтверджується сукупністю належних і допустимих доказів, досліджених судом.

Як повідомляв DOZOR, двох вбивць жительки села Суботці посадили на 15 років.

 

 

 

Переглядiв: 1090