Суд оштрафував на 850 гривень жінку, яка вилила окріп на голову чоловіку на Кіровоградщині

15.07.2024 15:47

Вільшанський районний суд виніс вирок жінці, яка завдала чоловіку тілесних ушкоджень – вилила з каструлі окроп на тіло. Про це повідомляється в єдиному реєстрі судових рішень.

Так, на фоні неприязних відносин з чоловіком виникла сварка. Обвинувачена умисно вилила з каструлі окріп потерпілому на голову, передню черевну стінку та стегна.У результаті потерпілий отримав опік голови, передньої черевної стінки, обох стегон 2-3 АБ ст. загальною площиною 10 (3)%, які, згідно з висновком судово-медичного експерта, відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров`я.  

Допитана в судовому засіданні обвинувачена свою вину у вчиненні кримінального проступку визнала повністю та повідомила, що вони разом з чоловіком були в гостях у знайомих. А після повернення додому на ґрунті ревнощів між ними виникла сварка, під час якої вона облила потерпілого окропом.

У результаті суд визнав жінку винною та призначив їй покарання - штраф в розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п`ятдесят) гривень.

Переглядiв: 212