Суд призначив експертизи тіла малюка, знайденого у Кіровограді

10.04.2019 10:57

У кримінальному провадженні щодо виявлення тіла малюка біля річки поблизу вулиці Фісановича, що у Кіровограді, призначили експертизи.  Про це медіапорталу DOZOR повідомили у суді.

Так,  на початку березня чоловік виявив невпізнаний труп новонародженої дитини жіночої статі з ознаками гниття та укусами від тварин. За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією ст.117 КК України.

Наразі суд задовольнив клопотання слідчого міського відділу поліції щодо проведення судово-медичної експертизи. Фахівці мають відповісти на питання, чи є тіло новонародженим, зрілим та доношеним, на якому місяці пройшло народження, чи народилася дитина мертвою або життєздатною, скільки часу жила дитина після пологів.

Також експерти мають з’ясувати, чи є на тілі тілесні ушкодження, їхній характер, давність, локалізацію, механізм нанесення, кількість травматичних ударів, а також чи є на тілі сліди, характерні для падіння з висоти з наданням прискорення, боротьби, самооборони чи падіння з висоти власного зросту.

Як повідомляв DOZOR, матір немовляти, тіло якого знайшли біля мосту у Кіровограді, досі розшукують.

Переглядiв: 1101