Суд призначив експертизи в справі ДТП, внаслідок якої загинув 4-річний хлопчик

16.01.2019 12:41
image

Ленінський районний суд ухвалив проведення експертизи щодо автомобіля, який збив 4-річного хлопчика на санчатах у селі Богданівка Знам’янського району. Відповідна інформація опублікована в єдиному реєстрі судових рішень, інформує медіапортал DOZOR. 

Так, в результаті ДТП хлопчик отримав тілесні ушкодження, які виявилися несумісні з життям. Через 11 днів перебування в реанімації дитина померла. На місці пригоди знайшли залишки лакофарбового покриття.

Вже третього січня під час огляду транспортного засобу на території Знамянського відділу поліції вилучили лакофарбове покриття з переднього лівого та заднього лівого крила, для подальшого порівняння з лакофарбовим покриття, яке було вилучено під час огляду місця події.  Для з'ясування спільної родової приналежності шматків лакофарбового покриття слідчий подав на розгляд клопотання про проведення необхідних експертиз, яке задовольнив суд.

Зокрема, планується призначити у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань експертизу за спеціальністю 8.1«Дослідження лакофарбових матеріалів та покрить», проведення якої доручити експертам Одеського науково-дослідного інституту судових експертиз.

На розгляд експерту будуть поставлені питання про те, чи є фрагмент, вилучений під час огляду місця ДТП, лакофарбовим покриттям, а також чи мають спільну родову приналежність фрагмент лакофарбового покриття, який був вилучений під час огляду місця події, з лакофарбовим покриттям вилученими в ході огляду транспортного засобу з автомобіля ЗАЗ 110307.

Експертам надали дозвіл на використання руйнівних методів та зміну властивостей.

Нагадаємо, у селі Богданівка Знам'янського району автівка ЗАЗ збила дитину.

Як повідомляв DOZOR, правоохоронці затримали водія автомобіля ЗАЗ, причетного до скоєння ДТП, яка сталася у Знам’янському районі.   Чотирирічний Тимур Вакуленко, який постраждав внаслідок наїзду автомобіля на Кіровоградщині, помер в дитячій обласній лікарні. 

 

Переглядiв: 781