Судове засідання щодо справи Добродій перенесли для вивчення клопотання

30.05.2019 10:31
image

В апеляційному суді відбулося чергове засідання по справі вбивства 12-річної Катерини Добродій сьогодні, 30 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так,  сторона захисту подала клопотання щодо повторного перегляду речових та письмових доказів.

"Якщо ми подали апеляційну скаргу, то ми не погоджуємося з рішенням, тому що воно винесено з порушенням і досліджено не всі докази, які є по даній справі. Вони досліджено дуже однобоко", - розповіла адвокат підозрюваної Олександра Любович.

За словами прокурора, він попросив суддів перенести засідання з метою висловлення своєї позиції щодо меж апеляційного розгляду та більш детального ознайомлення з певними твердженнями, висловлених у клопотанні.

Суд вирішив перенести судове засідання на наступний місяць.

Як повідомляв DOZOR, 12 грудня 2017 року Катерину Добродій виявили мертвою  біля села Обознівка. На тілі дівчинки були сліди насильницької смерті, зокрема, рубані рани. Дівчинку знайшли мертвою на виїзді з  міста, а її матері, яка підозрювалася у вбивстві  оголосили про підозру.

Нагадаємо, фахівці «Одеського обласного медичного центру психологічного здоров’я» визнали жінку неосудною. Так, за результатами проведення судово-психолого-психіатричної експертизи жінка на момент вчинення вбивства та на даний час «не здатна усвідомлювати свої дії та керувати ними».

Потім Кіровський районний суд ухвалив рішення застосувати до жінки, обвинуваченої у вбивстві своєї 12 річної доньки, заходи примусового лікування.

Переглядiв: 627