Свій ювілей народний артист України Анатолій Коротков відсвяткував великим концертом (ФОТО) 

21.01.2019 18:39
image
В обласному центрі у філармонії привітали з 75-річчям народного артиста України,    директора Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу Анатолія Короткова сьогодні, 21 січня.  Про це повідомляє медіапортал DOZOR.
Так, у залі зібралися вихованці гімназії-школи мистецтв,  друзі з різних куточків світу, рідні Анатолія Короткова та під час концертної програми висловлювали свої привітання. Ті, хто не зміг потрапити на концерт,  вітали іменинника за допомогою відео. До святкування долучилися представники міської та обласної влади, вручивши грамоту та іменний годинник.
image
image
image
image
Глядачі насолоджувалися виступами народного ансамблю бального танцю«Конвалія», академічного театру пісні, музики і танцю«Зоряни», народного хореографічного ансамблю«Пролісок», художнього колективу театру і танцю «В гостях у казки», акробатичного балету «Три з половиною» та вихованців школи мистецтв. Крім того, для Анатолія Короткова заспівали учасник телешоу «Голос країни» Влад Кашпуренко та народний артист України Сергій Дьомін.
image
image
image
image
image
«Протягом усього концерту я переймався, тому що це мій день народження, на який зібралися всі ті, кого я хотів бачити. Приємно отримувати привітання від своїх вихованців та бачити результат плідної праці. Для мене сьогоднішній вечір був як звіт за той час, поки я працював, а мої учні навчалися. Я задоволений всіма своїми рішеннями, які приймав протягом своєї творчої кар’єри», -  розповів у коментарі медіапорталу DOZOR Анатолій Коротков.
image
image
image
image
image
«Анатолій Єгорович – це вчитель з великої літери і той чарівник, який віднайшов, мабуть, формулу часу. Годин у добі в нього, напевно, втричі більше, ніж 24, тому для мене він енерджайзер, який за дуже короткий час може зробити безліч корисного для наших дітей. Сьогодні ми побачили найулюбленіші номери від колективів. Ми пишаємося тим, що разом із ним починали творчий шлях. Поряд з нами людина-епоха, у якої можна вчитися щодня», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR директор обласного центру дитячої та юнацької творчості Ганна Суркова.
image
image
Переглядiв: 10280