Світлини кропивницького фотографа потрапили на сторінки канадського журналу (ФОТО)

16.08.2020 14:00
image

Світлини кропивницького фотографа Ярослави Павленко нещодавно з’явилися на сторінках міжнародного журналу краси та моди Chovain Magazine. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, редакція журналу, яка базується в Канаді, зацікавилася роботами фотографа з кропивницького та запропонувала розміщення світлин на сторінках серпневого видання.

«Звичайно, я погодилася, оскільки більше трьох років надсилаю свої роботи в модні журнали. Я одразу вирішила реалізувати одну з ідей спеціально для цього журналу. Перш за все підготовка до фешн-фотозйомки почалася зі створення концепції, котра в деталях описує характер і настрій образу. Я вирішила створити образ в трендовому монохромному стилі (поєднання одного кольору і його відтінків). В даному випадку це був жовтий колір, оскільки він входить до наймодніших кольорів весна-літо 2020 за версією інституту кольору Pantone», - каже Павленко.

Над створенням ідеальних для канадського видання світлин працювала ціла команда – візажист Ольга Дуднік, стиліст Даніела Ткаченко. Прикрасила фото модель агентства  "Style models"  Анастасія Краснопольська. Після кількагодинної роботи над зйомками та обробки фото редактори журналу надали письмову відповідь на узгодження цієї роботи.

image
image
«Для нашої команди було приємною новиною, що наша робота потрапила на задню обкладинку журналу (back cover). Ми отримали гарний відгук від редакції і бажання подальшої співпраці з журналом. Хочу також додати, що це не єдина робота, яка потрапила до зарубіжних модних видань. Протягом трьох років роботи були опубліковані в Канаді, США, Німеччині, Норвегії. Це фотографії в стилі fashion, бюті, а також арт ню. Окрім фото, було декілька відео проектів від Вітольда Лунтовського. Фешн-відео зарубіжні видання публікували паралельно зі світлинами на сайтах та в соцмережах. Для мене публікація моїх робіт в зарубіжних виданнях означає по-перше – вихід на міжнародний рівень, по-друге, завдяки журнальним зйомкам є можливість підвищити свої професійні навики. А по-третє – це те, що мої світлини знаходять своїх поціновувачів з багатьох куточків світу», - зазначила фотограф.
image
image
image

 

Переглядiв: 4465