«Святий Миколай, здійсни наші мрії»: у Кропивницькому презентували святкову програму (ФОТОРЕПОРТАЖ)

07.12.2023 10:13

У Кіровоградській обласній філармонії відбулася презентація нової театралізованої програми під назвою «Святий Миколай, здійсни наші мрії» ввечері 6 грудня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, новорічний настрій розпочався одразу з входу до фойє філармонії. Тут розташувалася виставка дитячих малюнків від арт-простору «Сова», народного художнього колективу студії образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Писанка» і народного художнього колективу – студії образотворчого мистецтва «Соняшник» ОЦДЮТ. У самому дійстві взяли участь діти з шести творчих колективів.

«У програмі беруть участь понад 250 діток з творчих колективів. Наші партнери надали нам незвичних ростових ляльок-аніматорів. Усі учасники концертної програми отримають подарунки від мережі магазинів «Карамелька» та ГО «Православна проосвіта». Під час театралізованої програми діти побачили святого Миколая, янголятка та Зиму. Ми готувалися до цього дня. Також у нас при вході у глядацьку залу стоїть величезне полотно, де діти та дорослі можуть написати про своє бажання до святого Миколая. І ми віримо, що вони обов’язково здійсняться. Також ми запросили на прем’єру новорічної програми дітей з дитячих будинків сімейного типу», - розповіла заступниця директора філармонії по роботі з дітьми Наталія Сафронова.

Переглядiв: 672