Свято мікрорайону об'єднало Кущівку (ФОТО)

14.10.2018 11:27
image
В обласному центрі у мікрорайоні Кущівка відбулося свято мікрорайону вчора, 13 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.
 
Захід цьогоріч відбувся вчетверте. Організатор - депутат міської ради Сергій Кріпак.
 
Під час свята гостей розважали виступи талановитих дітей школи №30, творчих колективів міста та духового оркестру. Та справжній фурор викликала пісня «Кропивницький - місто квітів», яку урочисто презентували під час заходу.
 
image
image
Також для мешканців мікрорайону організували ярмарок та три виставки. Зокрема, були представлені сучасне військове спорядження, яке особливо зацікавило хлопчаків;  «Hand made» від майстринь, глиняні та дерев’яні вироби. А виставка від бібліотеки-філії №5 проводилась паралельно з лотереєю: за правильні відповіді на питання з історії міста переможці отримували солодкі призи.
 
Та отримати подарунки можна було не лише за знання - кожен з гостей, що зареєструвався, міг випробувати удачу та здобути грошову винагороду.
 
Окремим острівком на святі була представлені  дитяча зона, в якій дітей розмальовував професійний аквагример. Діти, хто з метеликом, хто з павутинкою, але обов’язково з посмішкою на обличчі, із задоволенням гралися зі спеціально запрошеними мультиплікаційними героями – міньонами. Свято, як завжди, пройшло драйвово та з запалом, а гостей традиційно пригощали смачною випічкою та гарячим чаєм.
 
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1412