Свято першокласників: У Кропивницькому «Мрія» влаштувала розважальну програму для майбутніх школярів та вручила їм перші рюкзаки (ФОТО)

25.08.2023 13:11

У Кропивницькому біля бібліотеки ім. Т. Шевченка регіональне представництво Благодійної організації «Українська фундація «Мрія» влаштували свято першокласника сьогодні, 25 серпня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, до заходу долучили дітей загиблих, зникли безвісти та полонених захисників України з різних куточків Кіровоградщини. Майбутнім першокласникам подарували ортопедичні рюкзаки, наповнені усім необхідним шкільним приладдям.

«Ініціатива щодо акції до 1 вересня з’явилася ще у червні. І ми почали працювати над її реалізацією. З’явилися партнери та спонсори, які погодилися закупити рюкзаки для дітей. Дякуючи благодійній організації – українській фундації «Мрія» ці рюкзаки розподілили по регіонам. Щоб забезпечити потребу першокласників по всім областям України, зняти матеріальні навантаження з мам, ми укомплектували рюкзаки всім необхідним канцелярським приладдям», - розповіла  керівниця регіонального відділення Благодійної організації Українська фундація «Мрія» Марина Юденко.

Крім вручення рюкзаків з нагоди завершення літа для дітей влаштували справжнє свято: аніматори розважали дітей конкурсами та майстер-класами. Загалом до дійства залучили 22 діток з мамами.

«В області рюкзаки отримають 56 дітей, але на свято долучилися 22 дитини. Рюкзаки наповнені зошитами, ручками, олівцями, фломастерами, картоном, кольоровим папером, пластиліном, лінійками та іншими речами, які є в переліку для наповнення шкільного портфелика для першачків», - зазначила Марина Юденко.

Нині «Мрія» працює над наступними проектами. І хоча ідея в стадії розробці та зберігається поки що в секреті, Марина Юденко поділилася, що проект буде присвячений театральному мистецтву.

Переглядiв: 2176